Szórakozás

Nótár Mary életveszélyben volt

Az énekesnő új klipje kedvéért merészkedett egy tigris közelébe, ami majdnem meg is támadta.

Nótár Mary félelmetes mutatványra vállalkozott. Új dalához forgattak, amikor úgy döntött, testközelbe kerül egy nagymacskával.

“Egy cirkuszban dolgozó cigánylányt alakítok a klipben, és az volt a cél, hogy testközelben legyek a tigrissel, és megetessem a hároméves ragadozót. Az idomárok már a forgatások előtt figyelmeztettek, hogy ez egy életveszélyes vállalkozás. Nagyon féltem, de a klip kedvéért vállaltam” – kezdte a Blikknek a mulatós sztár, aki a figyelmeztetések ellenére piros ruhába bújt, még nagyobb kockázatot vállalva ezzel.

A vállalkozásaival is szépen kereső Mary alig várta, hogy véget érjen a jelenet, ami kis híján véres balesettel végződött.

“Végig bent volt velem az idomár, de így is egész idő alatt rettegtem. Lehet, a videón nem látszik, hogy mennyire félek, de rémisztő volt odabenn. Reszketett kezem-lábam. Egy botról adtam a tigrisnek a húst, de rettegtem, hogy nekem esik. Nem alap nélkül: a tigris utánam kapott, centiken múlt, hogy el nem ért! Kivert a víz, mire felvettük a jelenetet. Mondanom sem kell, alig vártam, hogy kijöhessek végre a ketrecből. Sokáig tartott, mire magamhoz tértem. El sem hiszem, hogy túl vagyok rajta!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik