Szórakozás

Pécsi Ildikó havi többszázezres bérleti díjat kér menyétől és unokájától

Pecsi-Ildiko(960x640).jpg (Array)
Pecsi-Ildiko(960x640).jpg (Array)

A művésznő állítólag mindezt visszamenőleg szeretné, ugyanis a hírek szerint kéthetes határidőt szabott meg arra, hogy Pártos Csilla és gyermeke kiköltözzenek az ingatlanából.

Tovább bonyolódik Pártos Csilla és Szűcs Csaba válópere. Az ügyben eddig is nagy szerepet játszott az anyós, azaz Pécsi Ildikó, aki a Blikk információi szerint különös véget vetne a harcnak, legalábbis ami az egykori közös otthont illeti.

A lap szerint a Kossuth-díjas színművész ultimátumot adott menyének – ezzel együtt pedig 17 éves unokájának is – miszerint két héten belül el kell hagyniuk az ő nevén lévő házat, ráadásul pedig visszamenőleg havi háromszázezer forintos bérleti díjat is kér.

A lap munkatársainak Pécsi Ildikót nem sikerült megszólaltatniuk, Pártos Csilla ügyvédje pedig a levél tartalmát nem kívánta megerősíteni, de röviden azért nyilatkozott

“Az ingatlanok egészen az életközösség és a vagyonközösség megszűnését követő néhány hétig Pártos Csilla férjének nevén voltak, amelyeket azalatt az idő alatt szerzett, míg ügyfelemmel házasságban élt. Attól még, hogy azokat elajándékozta a művésznőnek, még képezhetik a vagyonmegosztás tárgyát” – mondta el dr. Gerencsér András ügyvéd, akinek álláspontja szerint egy bírósági eljárás lefolytatásáig ügyfelének joga van gyermekével a házban maradni.

Fotó: Toroczkay Csaba

Ajánlott videó

Olvasói sztorik