Szórakozás

Húszmilliót költött drogra Bérczesi Robi

Bérczesi Robi (Array)
Bérczesi Robi (Array)

A Hiperkarma frontembere kamerák előtt próbál szabadulni függőségétől, amire egy ház árát költötte rá az elmúlt években.

Bérczesi Robi, a Hiperkarma énekese az RTL II-n futó Szelfi című realityben a leszokással küzd; a zenész a Blikknek most drogfüggősége kezdeteiről, és ennek anyagi vonzatairól is mesélt.

“Emlékszem, 1998 szilveszterén próbáltam ki először az LSD-t, ami valami döbbenetes élmény volt. Aztán jött a marihuána az életembe. Talán ez volt az a pont, amikor azt éreztem, hogy ez annyira jó, hogy mindig így akarok élni. Egy idő után már a fű nem tudta azt a hatást biztosítani, amit akartam, úgyhogy begyorsítottam speeddel, amitől viszont nem tudtam elaludni. Ha arra rászokik az ember, sokak nem tudnak leállni, és utána minden mást is ki akar próbálni” – mondta el Bérczesi, aki édesapja halála után egy húszmillió forintot érő házat örökölt. A teljes összeg drogra ment el.

“Két év alatt elment az összes pénz, ugyanis átváltottam a kokainra. Valami hihetetlen euforikus élményt nyújtott, és mivel egy gramm kokain 15 ezer forintba kerül, gyorsan fogyott a több tízmilliós örökség” – meséli a zenész, aki pénz híján először olcsóbb droggal próbálkozott. Az erős szerek hatására volt, hogy 12 napig nem aludt, majd végül barátai segítségét kérte. A kezelés során előfordult, hogy három héten keresztül mélyaltatásban tartották, majd pedig nyugtatókon élt.

Január óta próbál végleg leszámolni drogos múltjával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik