Szórakozás

Sarka Kata szerint Bálint Antónia mágiát vetne be ellene

Hajdúné mai posztjában különös dologgal vádolja meg férje exét.

Sarka Kata posztjának kétszer is nekifutottunk, mert talán a meglepetéstől, talán az ezoterikus felhang miatt nem sikerült elsőre átlátnunk a lényeget. Ami végül igazából nem más, mint hogy Hajdú Péter felesége azzal gyanúsítja Bálint Antóniát, hogy fekete mágiával ártana neki és a családjának. Tessék csak figyelni:

“Kedves Bálint Antónia, Ida Vass vagy Tímár Diána!

Nevezd magad bárhogyan is, nem érdekel! Az viszont igen, hogy sokadik csatornán jut már el hozzám, hogy felkeresel jóst, látót, mágust, kuruzslót, vagy varázslót, és próbálsz fekete mágiával kárt okozni nekünk! Eddig jót nevettem rajta, mert őszintén szólva azt gondoltam, hogy biztosan egy átmulatott éjszaka mámorában születhet ilyen gondolat egy felnőtt ember fejében, de úgy látom, hogy nem…

Azzal meg átléptél egy határt, hogy a családtagjaimat különböző jósok kínok között megélt betegségekkel keresik meg, vagy hogy te a legrosszabbat kéred tőlük! Felvilágosítalak; Ez nem egy varázsvilág, hanem a valóság, ahol mindenért meg kell dolgozni és küzdeni, és nem a jó tündér hozza! Ha pedig valakit utálunk, akkor nem a gonosz boszorkányt kérjük meg, hogy változtassa békává, vagy ölje meg .

A gyerekeimmel kapcsolatos dolgokat most ide szándékosan bele sem írom, mert egész egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy anya létedre te ezeket kérted volna a mágusodtól… Tudod, L.Mária… Ennek ellenére kívánok neked egy sokkal szebb életet, mint amit most élsz, több boldogsággal és sikerrel, mert akkor talán leszállsz rólunk!” – olvasható Sarka Kata közösségi oldalán a bejegyzés.

Kedves Blint Antnia, Ida Vass vagy Tmr Dina!Nevezd magad brhogyan is, nem rdekel! Az viszont igen, hogy…

Posted by Kata Sarka on 2015. június 12.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik