Szórakozás

Magyarok az America’s Got Talentben – videó

A magyar alapítású Freelusion Dance Company átütő sikert aratott az amerikai NBC televíziós csatorna America’s Got Talentcímű műsorának válogató fordulójában, és bejutott a műsorba.

A Freelusion a szakmai zsűri teljes elismerése mellett jutott tovább az NBC műsora, az America’s Got Talent következő fordulójába. A versenyben – amelyből hamarosan magyar verzió is készül – nem először szerepel a Freelusion Dance Company, de ebben az évben egy teljesen új, egyedi koncepcióval nevezett, amely idén minden eddiginél komolyabb elismerést és eredményt hozhat. A csapat állandó tagja és koreográfusa Papp Tímea, aki Magyarországon méltán elismert táncos, koreográfus, egyben a Freelusion társalapítója és művészeti vezetője.

Timi és a Freelusion csapata egy amerikai táncos köré építette a műsort, de a teljes stáb magyar, így a jelmeztervezéstől a 3D grafika összeállításáig mindent magyarok készítenek el a produkcióban. Az előadások során a magyar csapat a táncelemeket 3D video mapping vetítéssel kombinálja, így hozva létre olyan egyed iprodukciót, amely joggal nyeri el az amerikai és a hazai közönség tetszését.

A Freelusion korábban az angol Britain’s Got Talentben és egy francia tehetségkutatóban is sikerrel szerepelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik