Szórakozás

Hamar lekerül a képernyőről Lagzi Lajcsi új műsora

Galambos-Lajcsi(960x640).jpg (Array)
Galambos-Lajcsi(960x640).jpg (Array)

Az Egy est Galambos Lajcsival áprilisban debütált, de máris levette műsoráról a Sláger TV. A csatorna illetékese szerint csak egy kis szünetről van szó.

Négy adás után befuccsolt Lajcsi műsora – írja a hangzatos címet a Blikk, akik egy informátor által úgy értesültek, a műsor nem hozta a Sláger TV által remélt számokat. Galambos Lajcsi szerint azonban csak ideiglenes a leállás.

“Csak nyári szüneten van a műsor, de szó sincs arról, hogy vége lenne. Húsz éve vagyok a saját műsorom producere és házigazdája, a Dáridó rekordjait még senkinek sem sikerült megdöntenie. A Sláger Tv stábjával azon dolgozunk majd, hogy újabb nézettségi csúcsokat érjünk el” – nyilatkozta a mulatós trombitás a lapnak, akiknek egy bennfentes egész mást mesélt.

“Szó sincs arról, hogy Lajcsi nyári szünetre menne, egyszerűen a műsor nem hozta a várt nézettséget, ezért átalakításokra van szüksége. Amíg nem találják ki, hogy milyen fejlesztésekkel folytatják, leveszik a műsorról” – mondta el az informátor, ám Lajcsihoz hasonlóan a csatorna tulajdonosa, Sándor Tünde sem beszélt egyértelműen a műsor megszüntetéséről, még a mindössze 0,3 százalékos nézettség ellenére sem.

“A nyár folyamán ismétlések láthatók majd, aztán szeptemberben visszatérünk, de ennek nincs köze a nézettséghez.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik