Szórakozás

Hajdúék kisfia nem szeretne szerepelni

A kis Dávid nem élvezi annyira a nyilvánosságot, mint a közösségi oldalakra posztolgató szülei. Ráadásul a gyerekek fotói alatt gyakran megjelennek negatív hozzászólások is.

Sarka Kata és Hajdú Péter kisfia, az óvodáskorú Dávidka nővérével ellentétben szívesen kimaradna a család körüli felhajtásból, sőt néha már kéri is édesanyját, hogy az ő képét ne ossza meg Facebook-oldalán.

Így előfordult, hogy csak a kis Noncsiról töltött fel fotókat az irigységből inspirálódó Kata, hiszen ahogy például gyereknapon írta: “Dávid is jól érezte magát, de ő kérte, hogy ne szerepeljen a képen.”

“Nem szeretnék tiltani nekik semmit, de úgy vélem, tizenöt éves koruk előtt semmiképp nem kaphatnak saját profiloldalt. Amíg gyerekek, nem elég érettek ahhoz, hogy tudják, mit illik feltenni és mit nem az internetre, addig kizárólag Peti és az én oldalamon keresztül nyilvánulhatnak meg. Egyelőre azonban úgy tűnik, csak Noncsi szeret szerepelni, Dávid ritkábban akar kamera elé állni” – mesélte a Borsnak a fiatal anyuka, aki a minap mégis mindkét gyermekével elbüszkélkedett közösségi oldalán, ami nem várt kommentcunamit indított.

Ugyanis amíg az oviból ballagó Noncsit ünneplő ruhája miatt kezdték kritizálni, a Dávidról felkerült videó alatt a kisfiú zongorajátékát szólták le egyes kommentelők. A hozzászólók között többen feltették azt a kérdést is, miért teszi ki Kata a gyerekeket epés megjegyzések céltáblájának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik