Szórakozás

Disznójával meztelenkedett Miley Cyrus

Az énekesnő a Paper magazin címlapanyaga kedvéért mutatott meg magából mindent. A szexualitás, a hajléktalanság és a fundamentalizmus inspirálta.

Miley Cyrus köztudottan imádja a háziállatokat, kutyája mellett van egy házimalaca is. Eddig nem szerepelt vele sokat, de most megtört a jég: a Paper magazin legújabb számának borítóján együtt pózol az állattal, méghozzá anyaszült meztelenül. Miley a belső oldalakon sem szerénykedik: összefestékezett testtel mutatja meg takaratlan testét különböző pozitúrákban, amelyek egyáltalán nem akarják elrejteni a látnivalókat (néhány látható a Huffington Post-on).

Persze jogosan jön a kérdés, hogy miért?! A magyarázat szerint a 22 éves Miley azért dobta le a textilt – legutóbbi januári furcsa meztelen akciója után -, hogy a Happy Hippie Foundation nevű alapítvány munkájára hívja fel a figyelmet. A képek mellett található interjúban részletezi is: elutasítja a hajléktalanságot, harcol a fundamentalista törvényhozók ellen, és a szexualitásának “sokrétűségét” is képbe teszi.


Fotó: Paper magazin

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik