Szórakozás

Meghalt az „igazi Ken baba” Brazíliában

igaz-ken(960x640).jpg (Array)
igaz-ken(960x640).jpg (Array)

A húsz éves fiú öt hónapon át harcolt a leukémiával.

Húsz éves korában, leukémiában halt meg Celso Santebanes, Brazília „valódi Ken babája”. A fiú betegségét januárban diagnosztizálták, miután az egyik lábimplantátumának elfertőződése miatt ment kórházba – írja a Daily Mail.

Celso tizenhat éves korában kezdte meg az átalakulását Barbie fiújává, amikor hazájában megnyert egy modellversenyt. Négy év alatt, összesen tizenkét millió forintnak megfelelő összeget költött plasztikai műtétekre. Átszabatta az orrát, az állát, az állkapcsát, de voltak szilikonimplantátumok a mellkasában is.

A fiú karrierje az után kezdett fölfelé ívelni, hogy babaszerű külseje miatt meghívták egy televíziós műsorba. Elmondta, hogy babák között nőtt fel, és a családja sokszor mondta neki, hogy mennyire hasonlít a játékfigurákra. Tévés szereplése után Celso annyira népszerű lett, hogy több millió forintos gázsiért ment el egy-egy VIP partira. Tavaly Los Angelesben pedig egy cég elkezdett Celso babákat gyártani.

„Éppen amikor elkezdte valóra váltani az álmait, kiderült a betegsége. Nagy tervei voltak, de Istennek más szándékai voltak vele” – nyilatkozta egy Sao Paolo-i lapnak a fiú édesapja. A lenti videón Celso egyik tavalyi talk show szereplése látható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik