Szórakozás

Görbe Nóra jogvédők ellen harcol

A színésznő ügyvédet fogadott és demonstrációt tervez ki nem fizetett jogdíjai miatt.

Bizakodva néz az előtte álló háborúra Görbe Nóra, amit ki nem fizetett jogdíjai miatt kezdeményezett Előadói Jogvédő Iroda ellen. A színésznő évekig nem kapta meg a neki járó pénzt, mert a szervezet állítólag nem tudta, hogy hová utaljon – az összeg pedig azóta elveszett.

“Ötnapos határidőt adtunk az Előadói Jogvédő Irodának, amelyben egyrészt 1989-ig visszamenőleg egy részletes elszámolást kértünk Nóra jogdíjairól. Másrészt felszólítottuk őket, igazolják, hogy az elmúlt évtizedekben milyen módon próbálták értesíteni ügyfelemet arról, hogy a neve alatt jogdíjak halmozódtak fel” – mondta a Borsnak dr. Szalai Adrienn, a színésznő ügyvédje.

“Nemrég találkoztam egy hetven körüli népszerű színésszel. Ő is a példám okán tudta meg, hogy be kell regisztrálnia. Az iroda előbb azt mondta, nem találtak meg, később rám hárították a felelősséget, mert nem jelentkeztem. Közben idős színészektől is elvárnák, hogy tudjanak a létezésükről. Nevetséges” – tette hozzá a Linda filmekkel ismertté vált Görbe, aki bejelentette, nyilvános demonstrációt tart a rendszer ellen.


Fotó: MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik