Szórakozás

Demcsákék korábban is bántották Alekoszt

A TV2 műsorvezetői tavaly adáson kívül hozták kellemetlen helyzetbe a valóságshow-hőst.

Alekosz szerint nem újkeletű Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert gyűlölete, hiszen a páros már korábban is hozta őt kellemetlen helyzetbe a TV2 Mokka című műsorának stúdiójában. A valóságshow-hős a Facebookon emlékezett vissza egy tavalyi esetre.

Komolyan mondom, hogy nem értem ezt a Hitleri gyűlöletet, amit Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert prezentál felém. Mindenféle ok és okozat nélkül egyszerűen nekem estek, és nem ez volt az első eset! Tavaly például Adás előtt fél perccel, amikor én már bent ültem, nem tudták eldönteni, hogy ki is üljön le velem szemben. Egyszerűen ott vitatkoztak a Stábtagok szeme füle hallatára. Demcsák Zsuzsa arcára kiült a megvetés, a lenézés és a gyűlölet. Rossz érzés volt megtapasztalni ezt. Végül Kárász Róbert ült te. :/

Az eset előzménye, hogy Alekosz kedden a Mokka vendégeként Demcsákkal és Kárásszal beszélgetett többek közt arról, hogy miből él a VV4 fináléja óta. Nemcsak kommentelőink többségének, Dopemannek, Sebestyén Balázsnak, de még Orbán Ráhelnek is feltűnt, hogy a műsorvezetők kissé lekezelő stílusban kommunikáltak, sőt többször ki is nevették az egykori VV-győztest. Demcsák Zsuzsa ma elismerte, hogy hibázott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik