Szórakozás

Pirner Almának is kisfia lesz

Nagy bébibumm zajlik mostanában a magyar sztárok életében, ráadásul a többségük fiús anyuka lesz.

Pirner Alma terhessége negyedik hónapjában jár, a lassan félidős kismama azonban bombaformában van, így egyelőre a rúdtánccal sem hagyott fel. A szőke táncosnő már nagyon vágyott egy gyermekre, aki hamar meg is fogant második házassága után. A pár már azt is tudja, hogy babájuk milyen nemű lesz, így elkezdték az ötletelést a nevet illetően.

“Most tudtuk meg az első genetikai vizsgálat alkalmával, hogy kisfiú a baba, úgyhogy az első ruháját már meg is vettük. Őszre várjuk, úgyhogy a karácsonyt már együtt fogjuk tölteni hármasban. Amit eddig biztosan eldöntöttünk, hogy rövid nevet szeretnénk, az enyémhez hasonlóan. Konkrét nevekben még nem gondolkodtunk, de nem akarunk nagyon különleges, vagy filmekből átvett divatos nevet választani” – árulta el a Reflektornak Alma, aki hamarosan a fiús anyukák táborát erősíti majd.

Az éppen várandós magyar celebek nagy többsége is erre készülhet. Peller Mariann éppen a harmadik trimeszterbe lépett második fiával, ahogyan az egykori szépségkirálynő, Polgár Kriszta is. Nádai Anikó ugyan azt hitte az első vizsgálatok után, hogy kislánya születik majd, kiderült, hogy ő is fiút hord a szíve alatt. Gombos Edina, Hada Renáta és Hargitai Bea pedig nemrégiben adtak életet kisfiuknak. Ezek után már azon sem lepődnénk meg, ha Tatár Csilla is kékre festené a babaszobát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik