Szórakozás

Bíróságra megy a frissen műtött Klapka György

Az üzletember a kórházból is dolgozni indult, nem pihen egy percet sem.

A 86 éves Klapka Györgyöt két napja műtötték a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben: szívritmus-szabályozót kapott. A bal kezét nem tudja mozgatni, de egyébként olyannyira jól van, hogy máris belevetette magát a munkába. Ma reggel a bíróságon kezd, hogy megvívja csatáját eltulajdonított millióiért.

“Húszmillió forinttal károsítottak meg, ezért indítottam a pert. Ez lesz a harmadik tárgyalás. Nem szoktam annyiban hagyni, ha becsapnak” – mondta Klapka a Borsnak, aki a bíróságról bemegy az Üzletházába, onnan pedig valószínűleg a Csorna közelében fekvő Osliba utazik, hogy intézze dióültetvénye ügyeit. A műtétet pedig utólag már bánja.

“Szerencsére jobbkezes vagyok… Megnéztem az EKG-eredményeket, hát nincs nagy különbség. Nem tudom, miért hagytam magam felvágatni. Azt mondta a doki, nagyon nehéz a női szívekhez eljutni, de az enyémhez még nehezebb, mert az izmaim kemények, köszönhetően a balett-táncosként eltöltött éveimnek. Afrikai birkabélből készített cérnával varrtak össze. Az magától felszívódik, így nem kell varratszedésre mennem” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik