Szórakozás

Lakatos Márk újabb nő életét változtatta meg

Az ismert stylist ismét kezelésbe vett egy komplexusokkal küzdő hölgyet, aki egy milliót érő mosollyal kezdhet új fejezetet életében.

Lakatos Márk, és fogorvos barátja, Dr. Bodrogi Attila a Smile Republic elnevezésű projekttel adtak új esélyt Zsuzsának. Mindössze egy hét, némi támogatás, és egy millió forint kellett ahhoz, hogy az anyuka arcáról le se lehessen vakarni a mosolyt, amit eddig évtizedekig rejtegetett.

Márk a rengeteg jelentkező láttán elcsodálkozott, hogy mennyien elhanyagolják fogukat, annak ellenére, hogy a szép mosoly mennyi mindent befolyásolhat.

“Én fogorvos-gyerek vagyok, anyukám még ma is praktizál, úgyhogy nekem a természetes az, hogy félévente ellenőrzésre kell járni, és ha baj van, azonnal meg kell oldani. Igazából nagyon meglepett, hogy milyen sokaknál alakul ez másképpen. Teljesen máshogy indul a napom, ha valaki rám mosolyog, és én is tudok nyílt mosollyal befolyásolni helyzeteket. Ezzel bizalmat adunk és kapunk. Aki nem mosolyoghat, az az érzéseit sem adhatja ki magából őszintén. Ez ellen tettünk a Smile Republic kezdeményezéssel, és remélem, tesszük még majd nagyon sokszor” – mondta Márk.

Fotó: Schiscom

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik