Szórakozás

Kozsó: Nem tudom visszafogni a lendületet

Kozsó és Keira (Array)
Kozsó és Keira (Array)

A hamarosan újra színpadra lépő énekes rohan az újabb feladatok felé.

Kozsó még csak nemrégen tért haza Amerikából – ahol amellett, hogy igyekezett újra formába lendülni, egy tragikus baleset résztvevőjévé is vált – az énekest máris kézről kézre adják a fesztiválszervezők. Kozsó a Story Magazin legfrissebb számában mesélt kicsit állapotáról; elmondta, hogy a gerince is megsérült az ütközés során, és elárulta azt is, mennyit számít neki a rajongók szeretete.

“Az autóbaleset kicsit visszavetett a mozgásban. Hudák doktor óvatosságra is intett, kerülnöm kell a hirtelen mozdulatokat. De van, amiben nem akarok óvatos lenni. Ez pedig a házasélet. Keirával másfél hónapig nem tudtunk mit kezdeni a testi szerelemmel, miközben alig vártuk, hogy végre megcsókoljuk egymást. Azóta kemény férfi lettem, ami főleg Keirának köszönhető. Ez az időszak igazi próbatétel volt számunkra, de a kapcsolatunk még erősebb lett… (…)

Keira gyakran figyelmeztet, legalább egy kicsit lassítsak, és élvezzük ki szerelmünk minden pillanatát. De mit tegyek, ha közben rohannék az újabb és újabb feladatok elé? Egyszerűen nem tudok megállni, nem tudom visszafogni a lendületet. (…) A rajongók szeretetét eddig is megtapasztaltuk… csak ez éltet, ez hozott vissza a pokolból, és most is ez visz előre.”

A teljes cikket a Story ma megjelent számában tudja elolvasni.

Studioooooooo!!!!!!!! Kszl a Csoda meglepi 5-re!!!

Posted by Ámokfutók (hivatalos oldal) on 2015. június 3.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik