Szórakozás

Sarka Kata megijedt, amiért kisfia menyasszonynak öltözött

Hajdúné nem tudott mit kezdeni a helyzettel, amikor női ruhában találta Dávidkát.

Sarka Kata érdekes történetet osztott meg a Fem3Café műsorvezetői székében ülve. Egy gyerekpszichológus éppen arról beszélt, hogy sok kisgyerek érdeklődik olyan dolgok iránt, ami a felnőttek hibás berögződése szerint az ellenkező nem kiváltsága csupán, ezekből azonban nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Így például teljesen normális, ha egy kisfiú babázik, vagy egy kislány autókkal játszik, nem ez befolyásolja a nemi identitását, vagy későbbi szexuális beállítottságát.

Kata bevallotta, hogy anno maga sem a megfelelő módon reagált, amikor a bölcsödébe érve menyasszonyi ruhában fogadta őt kisfia, sőt számon is kérte emiatt a gondozókat.

“Nekem is volt olyan, hogy amikor bementem a bölcsibe, akkor a kisfiam éppen menyasszonyi ruhában volt, és teljesen ledöbbentem rajta. Számon kértem a bölcsis nénit, hogy miért hagyja ezt, de azt mondta, hogy csak játszottak és semmi gond nincs ezzel. Utána aztán nekem is leesett, hogy ezt nem kell ennyire túlreagálni” – mesélte Kata, aki szerdai műsorvezetői feladatát is extra mini sortban végezte el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik