Szórakozás

Végre kiderült, hogy miből él Alekosz

Alekosz(960x640).jpg (Array)
Alekosz(960x640).jpg (Array)

A valóságshow-sztár nem dolgozik, mégse szűkölködik az anyagiakban, sőt arra is van pénze, hogy munkaerőt vegyen maga mellé.

Alekosz négy évvel ezelőtt nyerte meg a Való Világ 4 fődíját, azóta pedig nem is dolgozott egy percet sem, egy-két tévés szereplést leszámítva. Friderikusz Sándor emiatt lustaságával szembesítette műsorában, de Alekosz elmondta, ő csupán kényelmes. Vagyonőri munkájához esze ágában sincs visszatérni, helyette a médiában képzeli el magát, amihez menedzsert keres, hogy a kereskedelmi csatornák valamelyikén történelmet tudjon írni lebilincselő személyiségével.

Közösségi oldalán közzétett álláshirdetése után többekben felmerült, hogy minderre miből van pénze, amit Alekosz a Mokka stúdiójában magyarázott el.

“Pénzből lehet megélni, de kezdjük az elején. Volt a Való Világ, azzal a győzelemmel járt 12 millió forint, egy lakás, és egy autó. Önmagában már ez se rossz. Aztán jött a Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsor, amiről azt írták a lapok, hogy tízmilliós nagyságrendű gázsit kapok. Ezután jött az Összeesküvők, de az országjárásokon, haknikon is jól lehetett keresni. Minekután én takarékos típus vagyok, ezeket a pénzeket összefogtam és befektettem különböző banki elosztásokban, ami elég jól jövedelmezett az elmúlt négy évben. A nyereménylakásomat kiadtam bérbe, abból is elvagyok” – világosította fel a celeb Demcsák Zsuzsát, aki végig lekezelően beszélt vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik