Szórakozás

Bárány Attila autója leszakította egy szarvas fejét

A magyar dj brutális karambolt élt át a hétvégén. Egy 170 kilós szarvas ugrott a kocsija elé, miközben egy fellépésre tartott.

Bárány Attila kénytelen volt lemondani szombati buliját, miután a helyszínre tartva, az autó elé ugrott egy megtermett szarvastehén. Az ütközésben leszakadt az állat feje, a jármű pedig totálkáros lett, de az utasok megúszták kisebb sérülésekkel. A dj az esetről közösségi oldalán értesítette rajongóit, ahol néhány sokkoló fotót is közzétett a balesetről.

A poszt láttán többen is kiakadtak, és az állatot sajnálták, amit Bárány nem tudott szó nélkül hagyni. “Mondhat bárki, bármit. 5-en ültünk az autóban és örülünk, hogy csak ennyivel megúsztuk. Az autón keletkezett kár nem érdekel. De hogy valaki a szarvast sajnálja inkább és megjegyzéseket tesz a saját oldalamon Zolira, vagy rám, kikérem magamnak az Ő nevében is. Ha valaki, akkor Zoli tudja, hogy egy ilyen szituációban mit lehet, vagy nem lehet tenni. Nem mentünk úgy, mint az állatok. Vizes volt az út, esett az eső. Lakott területen kívül éjjel fél 2-kor, a semmiből, nem az úton bóklászva, hanem egy pillanat alatt, az útra és elénk ugrott a szarvas. Nem lehetett kikerülni, pedig Zoli megpróbálta.”

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik