Szórakozás

Balog Edina nem szeret háziasszony lenni

A Barátok Közt egykori színésznője nem szívesen tölti idejét a négy fal között, inkább édesanyjánál vendégeskedik kisfiával.

Som-Balogh Edina elégedett az életével, hiszen ahogy mondja, sosem volt kérdés számára, hogy a családot választja a karrier és a színészet helyett. Minden szabadidejét kisfiával, Noellel tölti, a házimunkákért azonban nincs oda. Mivel a teendők úgyis megvárják, gyakran ad magának “szabadnapot”, ilyenkor édesanyjához utazik, aki mindennel kiszolgálja lányát és unokáját.

“Noel van az életem középpontjában, de nem bírnám elviselni, ha be lennék zárva a négy fal közé, így ebben az értelemben véve nem tipikus az életem. Nem mosok, főzök, vasalok mindennap, de persze ezek a munkák megvárnak, ha el is napolom őket. Anyukámék viszonylag közel laknak hozzánk, így hetente többször is előfordul, hogy Noellel beülünk az autóba, és meglátogatjuk őket. Ott pedig nem én vagyok a háziasszony, anyukám elkényeztet minket” – árulta el a Borsnak Edina, aki festményeiből szeretne megélni a jövőben.

Noel s Krisztin is elksrt, k is imdjk a halat! :Dhttps://www.facebook.com/kapjra#kapjra

Posted by Som-Balogh Edina és Som Krisztián “valódi” hivatalos oldala on 2015. április 22.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik