Szórakozás

Majkának csak filléreket hoz legnagyobb slágere

A Belehalok című dalt három év alatt 31 milliószor kattintották le, a rekord számú megtekintés azonban nem jövedelmez olyan jól, mint sokan gondolnák.

Majka, Curtis és BLR közös nótája 2012-ben robbant, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A Belehalok, a maga 31 milliós nézettségével minden idők legnézettebb magyar nyelvű videója a YouTube-on, de Majkáék még így sem keresték belőle halálra magukat. Havi szinten alig több mint tízezer forintot hozott a konyhára a sláger.

“Három éve tettük fel a klipet a videomegosztókra, és azóta negyedévente kapjuk az elszámolásokat. Ezeket nehéz összeadni, de úgy számoltam, hogy eddig nettó hárommillió forintot hozott a Belehalok klipje, aminek a fele a kiadót illette. Mivel a dalt Curtissel és BLR-rel hárman írtuk, és adtuk elő, a befolyt pénzeket is háromfelé osztottuk. Nem lövök nagyon mellé, ha azt mondom, hogy eddig kábé 500 ezret kerestem. Ez havi szinten 13 ezer. Hát, mit mondjak? Ha belehalok se tudtam volna ebből megélni!” – viccelődött a Blikknek Majka, akinek nem minden a pénz, hiszen legutóbb az RTL Klub csúcsgázsiját is visszautasította.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik