Szórakozás

Íme a net legiszonyatosabb karaoke-párosa

szörnyű karaoke holweger (Array)
szörnyű karaoke holweger (Array)

Végy egy CGI-hez értő korosodó házaspárt, akik nem rendelkeznek énekhanggal és ritmusérzékkel, és máris megvan a net csodája.

A karaoke kemény műfaj, akárki nem tudja jól csinálni. Nagyon jól kell ismerni a dalokat mind szövegileg, mind ritmikailag, mind dallamilag. Na, a három kitételből egy teljesül csak az indianai New Castle-ben élő Bob és Bev Holwager karaokevideóiban. A kappanhang és a totális ritmustévesztés még csak egy dolog, a legsúlyosabbat a képi rész virítja a Gawker szerint (is). Íme egy példa, Lorde ismert száma:

 

Igen, a csodás páros maga rendez zöld háttér előtt irgalmatlan CGI-orgiákat, mindent összemontírozva, amit a neten találnak, miközben ők is megjelennek a kastélyok és hegyek előtt, között, mellett. Következzen Justin Timberlake Sexy Backje.

 

A Gawker szerint a páros öt éve ontja magából a videókat és tényleg ontja: 318-nál járnak. Ugyanakkor az egésznek megvan a maga gyermeki bája, akár még avantgárdnak is nevezhetők ezek a próbálkozások. Sőt, az ember még meg is hatódik, amikor elhunyt németjuhászuk emlékére énekelnek Green Dayt.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik