Szórakozás
szörnyű karaoke holweger (Array)

Íme a net legiszonyatosabb karaoke-párosa

Molnár Zoltán
Molnár Zoltán

újságíró. 2015. 05. 30. 15:22

Végy egy CGI-hez értő korosodó házaspárt, akik nem rendelkeznek énekhanggal és ritmusérzékkel, és máris megvan a net csodája.

A karaoke kemény műfaj, akárki nem tudja jól csinálni. Nagyon jól kell ismerni a dalokat mind szövegileg, mind ritmikailag, mind dallamilag. Na, a három kitételből egy teljesül csak az indianai New Castle-ben élő Bob és Bev Holwager karaokevideóiban. A kappanhang és a totális ritmustévesztés még csak egy dolog, a legsúlyosabbat a képi rész virítja a Gawker szerint (is). Íme egy példa, Lorde ismert száma:

 

Igen, a csodás páros maga rendez zöld háttér előtt irgalmatlan CGI-orgiákat, mindent összemontírozva, amit a neten találnak, miközben ők is megjelennek a kastélyok és hegyek előtt, között, mellett. Következzen Justin Timberlake Sexy Backje.

 

A Gawker szerint a páros öt éve ontja magából a videókat és tényleg ontja: 318-nál járnak. Ugyanakkor az egésznek megvan a maga gyermeki bája, akár még avantgárdnak is nevezhetők ezek a próbálkozások. Sőt, az ember még meg is hatódik, amikor elhunyt németjuhászuk emlékére énekelnek Green Dayt.

 

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

(FILES)(COMBO) This combination of file pictures created on May 10, 2018 shows US President Donald Trump during a rally at Total Sports Park in Washington, Michigan on April 28, 2018, and a photo released from North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on April 21, 2018 of North Korean leader Kim Jong-Un delivering a speech while attending the Third Plenary Meeting of the Seventh Central Committee of the Workers' Party of Korea in Pyongyang.

US President Donald Trump told North Korean leader Kim Jong-Un on May 24, 2018, in letter that the Singapore summit will not take place. / AFP PHOTO / AFP PHOTO AND KCNA VIA KNS / Mandel Ngan AND - /  - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT   ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE. THIS PHOTO IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY AFP.  /
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.