Szórakozás

Közös kasszán él a VV7 szerelmespárja

Edinának és Lacinak nem jósoltak hosszú jövőt, ám erre ők rácáfolnak. Nem csak hogy együtt élnek, de egy pénztárcából is gazdálkodnak.

A Való Világ utolsó szériájának leg össze nem illőbb párocskája, az erdélyi Edina, és a macsó Laci kapcsolata még mindig tart, pedig már több mint három hónapja kamerák nélkül élik a mindennapjaikat, a valódi élet minden nyűgével és problémájával együtt. Habár a fiatalok szerelmének nem jósoltak nagy jövőt annak idején, ők mégis boldogok együtt.

A valóságshow után azonnal összeköltöztek, most pedig az is kiderült, hogy pénzüket is megosztják a másikkal. A közösködésnek azonban van némi hátránya. “Egyből közösbe tettük az összes pénzünket, és azóta is úgy vagyunk vele. Amikor kell valamire, akkor megbeszéljük a másikkal. Mondjuk ez hátrány is, mert a születésnapján sem tudtam őt meglepni” – mondta a Fókusznak Laci.

Egy másik VV-s, Aurelio velük ellentétben egészen sajátos nézeteket vall a nők és a pénz kapcsolatáról: “Nem úgy kell megtartani, meg meghódítani egy nőt, hogy elvisszük a legdrágább étterembe, hanem meg kell állni a kínainál, és azt kell mondani, hogy drágám, van nálad pénz?”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik