Szórakozás

Berkinek nem tetszik Voksán Virág hatalmas melle

A műsorvezető a plasztikáztató hölgyeknek ment neki, a szexi dj melleit pedig természetellenesnek nevezte.

Berki Krisztián elég kritikus tud lenni, és véleményét nem is rejti véka alá. Korábban azokat a nőket támadta élő adásban, akik pornózásra adják a fejüket a pénz miatt, most pedig az is kiderült, hogy a plasztikai beavatkozásokkal sem szimpatizál. Habár gyermekének édesanyja is feküdt már kés alá, Berki azt vallja, hogy komoly erőbefektetéssel kell változtatnunk elégedetlen testrészeinken. A Fem3Café vendégét, Voksán Virágot is kritizálni kezdte.

“A plasztikai sebészetet arra találták ki, hogy balesetek, égési sérülések, stb után korrigáljanak. Egy mellimplantátum még belefér, de amikor már túlzásba esnek a plasztikával az már sok. Nekem Virágban is az a furcsa, hogy a fizikai paramétereihez képest jóval nagyobbak a mellei, mint az elvárható lenne. Ránézésre ettől nem természetes” – mondta a milliókkal tartozó celeb.

“Egy nőnek nem fogod azt tudni elmagyarázni Krisztián, hogy az neked úgy tetszik, mert egy nő mindig magának akar megfelelni. Ezen nagyon sokáig lehetne vitatkozni” – reagált a kebelcsoda, aki a közelmúltban kivetetett a szájából egy kis szilikont, hogy természetesebbnek hasson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik