Szórakozás

Rékasi és Pikali színpadra viszi nehezen indult kapcsolatát

Blonszki Renáta
Blonszki Renáta

újságíró. 2015. 05. 27. 09:16

A színészpár egy kétszemélyes darabban mutatja be, milyen az újrakezdés egy válás után.

Rékasi Károly és Pikali Gerda a József Attila Színház évadzáró sajtótájékoztatóján beszéltek izgalmas, őszi darabjukról. A Boldogság című előadást ketten viszik majd színpadra, és valójában saját magánéletüket teregetik ki ott.

“Előfordul, hogy két embernek nem a tervei szerint alakul az élete, de a sorstól kap egy második esélyt. A tapasztalataikat, kudarcaikat magukkal viszik az új kapcsolatba, és az a kérdés, tudnak-e élni a lehetőséggel, felülemelkedni a sérelmeiken. Ennek a folyamatát visszük színpadra. Életszerű, aktuális a darab, hisz mi is kaptunk egy második esélyt” – mondta a Borsnak Gerda.

“Ez egy nagyon klassz játék lesz. Lépten-nyomon bele tudunk lopni a saját életünk történé­seiből egy-egy szeletet. Gerda és én is eleget éltünk meg ahhoz, hogy ezt a kérdéskört izgalmassá tegyük” – tette hozzá Rékasi.

A boldogságban úszó, és már egy éve együtt élő pár egyébként második ifjúkorát éli, hiszen még mindig úgy turbékolnak, mint a tinik, a rózsaszín köd pedig továbbra is körüllengi őket.

SmegelnkNnapozunk.Smegen nnapozunk.

Posted by Rékasi Károly hivatalos profiloldal on 2015. március 6.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

(FILES)(COMBO) This combination of file pictures created on May 10, 2018 shows US President Donald Trump during a rally at Total Sports Park in Washington, Michigan on April 28, 2018, and a photo released from North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on April 21, 2018 of North Korean leader Kim Jong-Un delivering a speech while attending the Third Plenary Meeting of the Seventh Central Committee of the Workers' Party of Korea in Pyongyang.

US President Donald Trump told North Korean leader Kim Jong-Un on May 24, 2018, in letter that the Singapore summit will not take place. / AFP PHOTO / AFP PHOTO AND KCNA VIA KNS / Mandel Ngan AND - /  - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT   ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE. THIS PHOTO IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY AFP.  /
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.