Szórakozás

Rékasi és Pikali színpadra viszi nehezen indult kapcsolatát

A színészpár egy kétszemélyes darabban mutatja be, milyen az újrakezdés egy válás után.

Rékasi Károly és Pikali Gerda a József Attila Színház évadzáró sajtótájékoztatóján beszéltek izgalmas, őszi darabjukról. A Boldogság című előadást ketten viszik majd színpadra, és valójában saját magánéletüket teregetik ki ott.

“Előfordul, hogy két embernek nem a tervei szerint alakul az élete, de a sorstól kap egy második esélyt. A tapasztalataikat, kudarcaikat magukkal viszik az új kapcsolatba, és az a kérdés, tudnak-e élni a lehetőséggel, felülemelkedni a sérelmeiken. Ennek a folyamatát visszük színpadra. Életszerű, aktuális a darab, hisz mi is kaptunk egy második esélyt” – mondta a Borsnak Gerda.

“Ez egy nagyon klassz játék lesz. Lépten-nyomon bele tudunk lopni a saját életünk történé­seiből egy-egy szeletet. Gerda és én is eleget éltünk meg ahhoz, hogy ezt a kérdéskört izgalmassá tegyük” – tette hozzá Rékasi.

A boldogságban úszó, és már egy éve együtt élő pár egyébként második ifjúkorát éli, hiszen még mindig úgy turbékolnak, mint a tinik, a rózsaszín köd pedig továbbra is körüllengi őket.

SmegelnkNnapozunk.Smegen nnapozunk.

Posted by Rékasi Károly hivatalos profiloldal on 2015. március 6.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik