Szórakozás

Komoly összeget kereshet Stohl Gesztesi filmjén

A színész akár napi négyszázezres gázsit is kaphat a készülő film forgatásán.

500 millióból forgat filmet Gesztesi Károly – írtuk meg nemrégiben. A Bors úgy tudja, hogy a Bujtor István emlékére készülő akcióvígjátékban a színész/rendező Stohl Andrást is mindenképp szerepeltetni szeretné.

Nem is akármilyen gázsit kínálna neki; a lap szerint l Stohl árfolyama egy nagyjátékfilmre három- és ötmillió forint körül mozog, de egy-egy kiemelt produkciónál akár tízmilliót is kaphat. Egy gyártásban jártas szakember szerint könnyen elképzelhető, hogy Stohl napidíja eléri a négyszázezer forintot is. Gesztesi nem erősítette meg az információt, de azt elmondta, valóban nem sajnálja a pénzt az emberektől.

“Természetesen nem árulom el, mekkora összegről van szó. Én állapítom meg a színészek gázsiját, Bucit is megkérdeztem, mennyire gondolt. Nálam nincs lefelé alkudozás, csak felfelé. Embereken soha nem spóroltam. Egy elég feszített tempójú forgatásra lehet számítani. A színészeknek már intéztük a hotelszobákat, kitűnő helyszínen, ahová elhozhatják a családjukat is” – mondta el Gesztesi Károly. Stohl András röviden kommentálta a lap értesüléseit:

“Négyszázezres gázsi? Hű, az jó! Én még nem hallottam erről.”


Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik