Szórakozás

Friderikusz láblógatásával szembesítette Alekoszt

A tévés kertelés nélkül a valóságshow-hős arcába vágta a véleményét.

Friderikusz Sándor nem kis fába vágja a fejszéjét műsora következő adásában, Alekosszal vonul egy napos önkéntes száműzetésbe, hogy végre kiderüljön mi is zajlik a reality celeb fejében. Mondjuk, nem kötnénk rá fogadást, hogy a műsorvezetőnek sikerül kihúznia belőle épeszű gondolatot, de az biztos, hogy nem fog finomkodni. Fridi számára például érthetetlen, hogy egy felnőtt férfi miért nem vállal munkát, ezért a kérdést Alekosznak szegezte.

“Miért nem a munkán jár az esze? Hát felnőtt emberek vagyunk. Én is dolgozom, a kortársai is dolgoznak…” -kezdte Friderikusz, amire természetesen nem kapott egyenes választ.

“Azokkal a fajta munkákkal, amikről most beszélünk, nem föltétlenül lehet előrébb lépni” – magyarázkodott a magát pucér terminátorként, és önjelölt szakácsként videózó Alekosz.

Beszélgetőtársa azonban nem volt vevő a félrebeszélésre, ezért kerek perec kimondta a véleményét: “De miért nem dolgozik az, akinek nincs pénze? Nem azért, mert így alakult. Dehogy így alakult, maga egy lusta ember.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik