Szórakozás

Ezért vállalt szerepet Puzsér Róbert a Szelfiben

A szókimondó kritikus az RTL új videónapló-sorozatának résztvevőjeként a társadalom problémáival kapcsolatban fejtené ki véleményét.

„Magyarországon idáig ismeretlen műfajú műsorral jelentkezik június 8-tól minden hétköznap este az RTLII. A videónapló-sorozat, a Szelfi hat szereplője, Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat” – olvashattuk nemrégiben az RTL Klub közleményében, amiről ITT írtunk bővebben.

A legmegosztóbb szereplő, Puzsér Róbert most Facebook-oldalán foglalta össze – a tőle megszokott terjedelmes posztban – hogy miért is vállalt szerepet a műsorban, és milyen módon szeretne többet nyújtani annál, mint “kiszolgálni a kommentfalakon gyülekező vérszomjas trollok seregeit és a környezetükben őrjáratozó nyugger szabadcsapatokat.”

“Nincs előre megírt forgatókönyv, nincs forgatócsoport, a kamerát magam kezelem, nincsenek műbalhék, és nem a reggelizési szokásaimat meg a hétvégi – vagyis a szombati – nagybevásárlásomnak a kalandjait mutatom be, hanem mindazokat a problémáimat és meglátásaimat, amelyeknek úgy hiszem, hogy van társadalmi érvénye. Olyan témákat, amilyenekről nem hogy realityben, de máshol se igazán beszéltek még itthon a kellő igényességgel és töredelmességgel, pedig nagyon nem ártott volna” – írja bejegyzésében Puzsér, aki azt sem titkolja, Hajdú Péterrel való pereskedését is szívesen mutatná be a műsorban.

“…Remélem faszán vágták, és a káromkodás meg a kritika nagy része bentmaradt” – zárja a posztot a kritikus.

Kt hnapja igent mondtam az RTL-nek egy j formtum tvs videnapl elksztsre. Egyrszt, mert gy gondolom, hogy…

Posted by Puzsér Róbert on 2015. május 25.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik