Szórakozás

Boggie: Nem volt könnyű az árral szemben úszni

Az Eurovízióról hazatérő énekesnő közösségi oldalán köszönte meg a támogatást.

Csemer Boglárka Boggie huszadik helyen végzett szombaton, a 60. Eurovíziós Dalfesztivál bécsi döntőjében. Az énekesnő hazatérve Facebook-oldalán keresztül üzent rajongóinak, és értékelte saját produkcióját.

“Én nagyon boldog vagyok, hogy a Wars for Nothing-gal képviselhettem az országot és valami olyan értéket tettünk le az eurovízió asztalára, amit rajtunk kívül senki más. Ebben biztos vagyok. A fellépés után úgy jöttünk le a színpadról, hogy azt a három percet a lehető legjobbra használtuk: üzenetet közvetítettünk 200 millió tvnézőnek a világban. Tettük ezt a tőlünk telhető legtisztábban, legletisztultabban és legőszíntébben.

Ezt az érzést soha nem fogom elfelejteni és ez az amire örökké emlékezni fogok. Nem volt könnyű 4 hónapon keresztül az árral szemben úszni, de nagyon sokat segített az, hogy támogattatok és megerősítettek abban, hogy nem szabad meghátrálnom. Őszíntén köszönöm mindenkinek aki támogatott, aki támogatta a produkciót. Szeretlek benneteket, Boggie” – írja az énekesnő, aki már közvetlenül a verseny után elárulta, pozitív élményekkel tér haza Bécsből.

Sziasztok!n nagyon boldog vagyok, hogy a Wars for Nothing-gal kpviselhettem az orszgot s valami olyan rtket tett…

Posted by BOGGIE on 2015. május 25.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik