Szórakozás

Ördög Nóra laza szeretett volna lenni Az ének iskolájában

Ordog-Nora(960x640).jpg (Array)
Ordog-Nora(960x640).jpg (Array)

A műsorvezető a gyerek tehetségkutató kedvéért vált meg magassarkújától, na meg néhány felesleges kilótól is.

Ördög Nóra ruháiról sokkal kevesebb szó esik Az ének iskolája adásai után, mint ahogy volt ez például a Rising Star idején, ahol külön eleme volt a show-nak a műsorvezető outfitje. A Blikknek adott interjújában Ördög Nóra elmesélte, tudatos volt a visszafogottabb stílusra váltás.

“A műsor stylistja válogatja ki azt, hogy milyen ruhában legyek, de ebben az esetben ez nem volt a műsor fontos eleme. Itt sokkal hétköznapibb darabokat választottunk, miközben figyelembe kellett venni azt a kis játékot is, hogy én mint igazgatónő vagyok jelen Az ének iskolájában. Nekem egyetlen kérésem volt az elején. Nem szerettem volna magas sarkúban lenni, így sokkal lazább, nem is beszélve arról, hogy amióta gyerekeim vannak, nekem is sokkal kényelmesebb lapos talpú cipőt viselni. Igaz, a döntőben azért megadjuk a módját, ott magas sarkúban leszek” – mondta el a műsorvezető, aki azt is elárulta, nincs sok ideje az alakjával törődni, de igazából nincsenek is rajta plusz kilók.


Fotó: TV2

“Miután abbahagytam a kisfiam szoptatását, volt két hetem, amikor jutott idő egy picit tudatosabban figyelni magamra. Akkor le is szaladt pár kiló, de egyébként eléggé kiszámíthatatlan az életünk ahhoz, hogy rendszeresen kövessem, mikor mit eszem, ehetek. Sportolni korábban is kampányszerűen sportoltam, ám akárhányszor belevágtam, a tíz év versenytáncnak köszönhetően az izmaim hamar emlékezni kezdtek a korábbi edzésekre. (…) De eljön majd az ideje annak is, hogy újra rendszeres legyen a sport az életemben.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik