Szórakozás

Csobot Adélt nem zavarja, hogy Istenes Bence facér lányokkal tölti a nyarat

Csobot Adél és Istenes Bence (Array)
Csobot Adél és Istenes Bence (Array)

Az énekesnő bízik párjában, és nem hagyja, hogy a munka vagy a nyilvánosság tönkretegye a kapcsolatukat.

Csobot Adél a Borsnak adott interjújában elmélkedett arról, miért is jobb másodszorra a kapcsolatuk Istenes Bencével, és természetesen az is szóba került, mit szól ahhoz, hogy új műsorában párja szingli lányokkal dolgozik majd együtt.

“Ha az ember párja közszereplő, akkor azt gondolják, könnyebb, mert a felek megértik egymás életét, ugyanabban a világban élnek, de ezt is tanulni kell. Nehéz elfogadni, ha a párodról vagy rólad olyat olvasol az újságokban, ami nem tetszik, bánt. És ott a következő lépés: ezt miként tudjuk megbeszélni? Nagy kérdés, mennyire engedjük be az éle­tünkbe a világot. Ezt nehezen tanultuk meg. Nem kell az egész országnak mindent tudni rólunk, szeretnénk megtartani magunknak a magánéletünket. Büszkék vagyunk egymásra, de határozottan húztunk egy határt, különben elképesztően szét tud rombolni egy kapcsolatot a nyilvánosság, és mi egyszer ezt már átéltük. (…)

Bence félve közölte velem ezt a műsortervet, de tartom magam annyira felnőttnek, hogy jól tudjam kezelni. Nincs ezzel semmi baj. A bizalom, az egymásra hangolódás nagyon fontos. Tudnék mondani csodaszép gondolatokat, de inkább csak annyit, hogy az a jó, amikor az ember nemcsak a szerelmét, hanem egyben a barátját is megtalálja. Az őszinteség alap, és akkor nincsenek szorongások, kérdések” – mondta el az énekes-színésznő, akinek nyara szintén fellépésekkel és színházi előadásokkal van betáblázva.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik