Szórakozás

Szívműtét vár Klapka Györgyre

A milliomos üzletember nem kerülheti el az operációt, de nem is tart tőle. Azt mondja, ha meg kell halni, az ellen úgyse tehet semmit.

Klapka György egészsége mostanában nem volt kifogástalan. Néhány hónapja rohammentő vitte kórházba rosszullétei miatt, amikor kiderült, hogy egy lábon kihordott tüdőgyulladás okozhatta a bajt. Miután azonban ezek után sem érezte jól magát, egy kardiológus derített fényt a valódi problémára.

“Amikor semmi sem használt, és továbbra is fulladtam, ajánlottak egy kitűnő kardiológust, aki szívkatéterezést csinált rajtam, remélve, hogy ez majd segít. Kitágítottak a ketyegőmben néhány beszűkült eret, de sajnos ez sem volt elég, ezért kell a pacemaker. Június elején már műtenek is” – árulta el a Blikknek az öt forintból is megélő Klapka, aki nem aggódik a közelgő beavatkozás miatt.

“Ha meg kell halni, az ellen úgysem tehet semmit az ember. Nem félek az elmúlástól. A ‘robotszívnek’ pedig kifejezetten örülök: megbízhatóbb, mint az igazi. Egy hétből hét napot dolgozok addig is, engem a munka éltet. A műtét után sem változtatok ezen. A végrendeletemet régen megírtam, nem érdekel, hogy mi lesz halálom után” – mondta határozottan az Aranyember.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik