Szórakozás

Ezért rettegnek Liptai Claudiától a pasik

A műsorvezető szerint önállósága riasztja el a férfiakat, ezért már egyre kevésbé hisz abban, hogy megtalálja egyszer az igazit.

Liptai Claudiának az utóbbi években nem voltak túl tartósak a kapcsolatai. Legutóbbi románca a szombathelyi színésszel, Horváth Ákossal a távolság miatt szakadt meg tavaly ősszel, azóta pedig nincs komoly jelölt a láthatáron. A műsorvezető szerint éppen attól ijednek meg a férfiak, amit állítólag keresnek egy nőben: a határozottságot, és önállóságot.

“Félelemmel tölti el a férfiakat, rettegnek tőlem, és igazából fogalmam sincs, miért. A férfiak csak mondják, hogy önálló nő kell nekik, valóban azonban olyan önálló nőt keresnek, aki folyamatosan eljátssza, hogy nem tud boldogulni egyedül. Én nem ilyen vagyok” – mesélte a Bestnek Claudia, aki ugyan nem adta fel a reményt, hogy rátaláljon a nagy Ő-re, de már egyre kevesebb esélyt lát rá az idő előre haladtával.

“Én még várom – még ha egyre kevésbé is hiszek benne – , hogy belép az életembe az a férfi, akiben meglátom, hogy ő lesz az igazi. Álmodozó vagyok” – mondta Clau.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik