Szórakozás

Mellbevágó videós vallomás Kállay-Saunderstől

Az énekes hosszan taglalja egy webkamerás felvételen, hogy mennyi bántás és támadás éri Magyarországon.

Amiről eddig még soha nem beszéltem – ezzel a címmel töltött fel egy 16 perces videóüzenetet a YouTube-ra Kállay-Saunders András, hogy megossza gondolatait a világgal az elmúlt időszak negatívumai kapcsán.

Az énekes elmondta: a sok jó mellett sok rossz dologgal is találkozik Magyarországon, ezeket szedte össze. Idegesíti, hogy az emberek celebnek és sztárnak gondolják, össze-vissza beszélnek róla, de ami még rosszabb, hogy szerinte az országunkban a legtöbb ember rettentően irigy. Úgy érzi, sokakból a rosszindulatot is kihozza az irigység. Amikor az Eurovízión volt, külföldről rengeteg szeretetet kapott, itthonról meg csak a bántást. Állítólag több magyar direkt angolul kommentelt gusztustalan dolgokat a videói alá, például hogy menjen haza Afrikába – ahol amúgy sosem járt még. Személyesen is sokan beszólnak neki, leginkább fiatal társaságok.

“Szomorú, hogy így viselkednek az emberek. Nagyon sokszor észreveszem, akkor történik legtöbbször, amikor fiúk meg lányok egy csapatban jönnek velem szemben. Meglátnak a fiúk, elkezdenek beszólni, hogy ‘jaj, itt van ez a buzi’. Ilyen hülyeségeket mondanak. Én meg csak tovább sétálok, nem érdekel egyáltalán, mert lehet az ember irigy, mit tudok tenni. (…) Attól, hogy rólam negatívan beszélsz, nem fogsz jobban bejönni a barátnődnek, ezzel csak lejáratod magad. Azt mutatja, hogy gyenge vagy belül.”

Az előítéletekkel sincs kibékülve. Azt mondja, attól hogy tévében szerepel és rádióban mennek a dalai, ugyanaz az András, aki öt évvel ezelőtt Magyarországra jött, hiába gondolják mások nagyképűnek. Szeretné, ha levetkőznénk az előítéleteinket a sztárságával és a bőrszínével szemben is. A másik, hogy állítólag nem keveredett verekedésbe a Hajógyári szigeten és máskor sem, ezért rosszul esik neki, amikor balhésnak titulálják.

“Én egyáltalán nem vagyok balhés, azt tisztázzuk most. Ha kimegyek szórakozni, azért megyek ki, hogy a barátaimmal jól érezzem magamat. És amennyi beszólást kapok az irigy emberektől, szerintem egy díjat is kéne kapnom, hogy nem vagyok balhés és csak elsétálok mintha nem hallottam volna. (…) A Hajógyári szigeten sem verekedtem.”

Kállay-Saunders András arra a friss hírre is reagált, miszerint már nem dolgozik együtt a menedzserével és sajtósával.

“A menedzserem és a sajtósom egyáltalán nem hagytak el. Volt egy zenekari megbeszélés, és úgy döntöttünk együtt, hogy visszamegyek a régi menedzseremhez. Nem volt semmi bajom sem a menedzseremmel, sem a sajtósommal, szeretem őket, ők meg nem hagytak el engem. Ez csak egy döntés volt a zenekarommal, hogy vissza szeretnék menni.”

András azt is fejtegette a videóban, hogy miért jelenik meg róla ennyi rossz cikk. A legjobb gondolata az volt, hogy biztosan valaki fizet a hazugságok megírásáért. Az énekes hozzátette: nagyon hiányzik neki, hogy békésen végigsétálhasson az utcán, vagy csak focizhasson nyugodtan a barátaival a téren bántó megjegyzések és autogramkérők nélkül.

Kállay emellett megköszönte mindenkinek, aki támogatja és mellette van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik