Szórakozás

Klapka György 5 forintból is meg tudna élni

A milliárdos üzletember szerint nem jó, ha egy átlagember nyeri meg a lottóötöst.

Ha ezen a héten sem viszik el az ötöslottó főnyereményét, mindenkori rekordot állít be a játék pénzdíja. Klapka György ennek apropóján mondta el a mai Mokkában, hogy szerinte 30 milliónál többet nem érdemes nyerni.

“Olyan ember aki nem dolgozik a pénzzel, nem szabad hogy több pénzt kapjon. Megőrül, a teljes életét tönkreteszi. Megváltozik a teljes élete alapjaiban, ha 5 milliárdot nyer. És ha elmegy az 5 milliárd, akkor meg szerencsétlen is lesz utána. Hány ember lett öngyilkos, aki öt találatost kapott? Sok!” – mondta Klapka, aki csak munkaeszközként tekint a pénzre.

“Nekem semmi bajom sincs, ha pénzt vesztek, de van aki ettől megőrül. Nekem a pénz egy munkaeszköz. Olyan, mint magának a toll vagy a mikrofon. Én nem törődök vele, hogy egymilliárd, kétmillió vagy húszmillió. Persze harcolok érte meg dolgozom vele, de nekem olyan, mintha ötöst kaptam volna az iskolában, ha sikerül egy jó üzletet megcsináljak. De különben nem érdekel, mert öt forintból is meg tudok élni. A paprikás krumpli is van olyan jó mint a kaviár” – tette hozzá a biztosítóját perelő üzletember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik