Szórakozás

Focistával hozták hírbe Demcsák Zsuzsát

Curtis állítása szerint egy újpesti focista volt Demcsák szeretője.

A férfiprostiként is működött Curtis hamarosan megjelenő könyvében érdekes állításokat fogalmazott meg Demcsák Zsuzsáról. Az egykori újpesti labdarúgó egy részben azt írja, hogy egy focista társa furcsa viszonyt folytatott a TV2 műsorvezetőjével.

“A TV2 Mokka című műsorában például Demcsák Zsuzsa támadott le, igyekezett élő adásban megalázni, minden szavából érződött, hogy a saját története miatt gyaláz engem. Gusztustalan volt ez a lépés tőle, de a csatornát sem nevezném korrektnek, hogy kitett ennek a helyzetnek. Az adásban nem mentem bele az adok-kapokba, holott tudok ezt-azt a műsorvezetőről… Ő is eljátssza az ártatlan királylányt, holott bőven van vaj a füle mögött – még véletlenül sem mondom, hogy megérdemli a nő, hogy megüssék, de Demcsák is mocskos dolgokat művelt. Egy korábbi újpesti focista is volt a szeretője, mi több, úgy bánt azzal a csávóval, mintha a csicskája lenne. A szeretője volt, ba…od, de közben ugráltatta, konkrétan még bébiszitterként is foglalkoztatta” – idézi a Blikk Curtis írását.

A barátnőjét megverő Széki Attila, alias Curtis semmiféle bizonyítékkal nem támasztotta alá ezeket az állításokat, és Demcsák Zsuzsa sem akart nyilatkozni a lapnak, így persze nem lehetünk biztosak abban, hogy ez valójában így történt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik