Szórakozás

Cicciolina melle botrányt kavart a TV2-nél

A 63 éves pornószínésznő a Frizbi felvételén váratlanul elővette a melleit és egy néző arcába nyomta őket. A jelenet nem fog adásba kerülni.

Staller Ilona, azaz Cicciolina magánélete legfrissebb történéseiről szeretett volna beszámolni a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor felvételén, az ösztönei azonban becsapták, s nem csak őt magát, hanem a műsor készítőit is. A jelenleg Olaszországban élő, még idén februárban is szexfilmet forgató pornószínésznő nem titkolta, hatvanhárom évesen is járja az országot, hogy zenés-dalos-vetkőzős produkcióival őrületbe kergesse a férfiakat. Amíg csak beszélt róla, nem volt gond, de Hajdú megjegyezte, hogy meg is mutathatná a tudományát.

A műsorvezető maga sem hitte, hogy Cicciolina – a stúdióban egyedüliként – komolyan veszi a megjegyzését. Pedig így történt. A Bors helyszíni beszámolója szerint először lassan vonaglott a pódiumon, a földön kúszott, pörgött és tárogatta a lábát, majd odament az első sorban egy fiatalemberhez, lovaglópózban az ölébe ült és az arcába nyomta a melleit. A férfi állítólag meg sem mert mozdulni, a közönség nagyot derült a jeleneten, a stábtagok pedig lefagyva figyelték a történéseket.

Már a helyszínen kiderült, hogy a stúdióban váratlanul megvalósuló szexjeleneteket soha többé nem élvezheti senki, hiszen a Frizbi szerkeszői kivágják az adásból. A TV2 munkatársai elnézést kértek a zavarba hozott férfitől.

Cicciolina telefonon értesült arról, hogy kivágják a nagy jelenetét. Azt mondta, sajnálja, mert nagyon cuki volt az egész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik