Szórakozás

Japánba menne idegenekkel csókolózni? Semmi gond, mutatjuk!

Új őrület terjed odaát. Nem értjük, de hát mi sok mindent nem értünk, ami Japánban történik.

Egy japán viccmester, Juki Himura főműsoridőben lesmárolt egy japán popsztárt, Szuzuran Jamamucsit. A pillanat nem volt botrányos, kettejük között ugyanis egy négyzetnyi műanyag üveg volt. Íme a jelenet:

Ebben még semmi különös nincs – na jó, van, de hát a kereskedelmi tévé nem csak nálunk tiszta hülye -, főleg japán mércével, ám az aktusból azóta mozgalom lett. Először egy bézbólcsapat tagjai ismételték meg a mutatványt a pályán, íme:

 

Most szombaton pedig egy menő klub, az Edition szervez csókrandi-bulit hasonló feltételekkel, ahol is kifejezetten arra buzdítják majd a megjelenteket, hogy keressenek valakit, akivel csókolóznának és aki szintén csókolózna velük, kapnak némi plasztiküveget és ne fogják vissza magukat. Mindannyian tudjuk, hogy ez mit jelent: az üvegsmárból hamarosan trend lesz, szóval ne csodálkozzon, ha lépten-nyomon ez jön szembe majd a Facebook-falán. Mi szóltunk.

Május 23-a, szombat egyébként is pont a csók napja Japánban. 1946-ban ugyanis ezen a napon mutatták be az első olyan filmet, amelyben csókjelenet is szerepelt. A bulira egyébként mindenki hivatalos némi beugró fejében. szóval, ha éppen arra járna…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik