Szórakozás

Így örült Boggie a döntőbe jutásnak

Boggie (Array)
Boggie (Array)

Az Eurovízió elődöntőjében bizonyító énekesnő csapatával bulizott az eredményhirdetés után. A netes kommentek viszont még mindig megoszlanak a magyar dallal kapcsolatban.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, a Magyarország képviseletében az Eurovíziós Dalfesztiválon részt vevő Boggie, azaz Csemer Boglárka és csapata sikerrel vette az első akadályt, és bejutottak a dalverseny szombati döntőjébe.

A Bécsben rendezett, 60. eurovízió nemzetközi közönségének véleménye azért nem teljesen egyhangú. A dalfesztivál hivatalos Facebook-oldalán ugyanis megoszlanak a vélemények a Wars for nothinggal kapcsolatban; vannak, akik szerint a magyar dal az egyik legjobb a mezőnyben, és akár a Top 5-ben is helye lehet majd.

Mások viszont úgy gondolják, a dal elég egyszerű; és akad olyan kommentelő is, aki rácsodálkozott a szavazókra, hogy vajon átaludták-e az előadást. Abban azért többen is reménykednek, hogy a háborúellenes dal üzenete elér a megfelelő helyekre.

Hungary #HUN will perform in the second half of the Grand Final! #Eurovision

Posted by Eurovision Song Contest on 2015. május 19.

Boggie mindenesetre mindezzel nem törődve egyelőre nagyon örül a döntőbe jutásnak, és ahogy eddig több alkalommal is nyilatkozta, valószínűleg ezután sem törődik a negatív kritikákkal, csak megy, és teszi a dolgát.

Boggie s a csapat btran nnepelhet! Grrratullunk! Indulhat a buli! :D Szombatra pedig hajr!

Posted by Eurovision Hungary on 2015. május 19.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik