Szórakozás

Bíró Ica a Parlamentben imádkozott a devizahitelesekért

Az egykori Metal Lady a Szent Korona előtt kért segítséget a gondviseléstől.

Bíró Ica eldöntötte: országos mozgalmat indít és felszólítja az embereket, hogy imádkozzanak – írja a Bors. Ráadásul a modell-énekesnő-fitneszlady nem is akármilyen helyszínen esedezett az anyagilag kiszolgáltatott emberek helyzetének javulásáért.

“Egy barátnőmmel mentem a Parlamentbe, aki szintén devizacsapdába esett. Három barátom lett öngyilkos, egy pedig infarktust kapott. Ki nézi ölbe tett kézzel, hogy elveszik ami az övé, hogy becsalták egy olyan konstrukcióba, amellyel szándékosan kirabolták? (…)

Igenis arra buzdítok mindenkit, hogy imádkozzon a hitelesekért, mert segít­het. Nincs miért félni. Ha az emberek összefognak, és egyfelé húznak, akkor győzni fog az igazság. Imádkozzunk, hogy változás legyen, hogy mindenki annyit fizessen vissza forintban, amennyit felvett forintban egy tisztességes kamattal, nem pedig a dupláját vagy tripláját… Ebbe mentek tönkre a barátaim, ezért dobták el maguktól az életet. Én még nem mentem tönkre, tartom ma­gam. A végsőkig kiállok a károsultak igazságáért! (…)

Az embe­reket becsapták, és ezt szégyellik, azért nem mer­nek kiállni. Nem ők a bűnösök, hanem azok, akik ezt elkövették, támogatták, elnézték, és nem mondták el az igazsá­got. Lehetetlenség, hogy az embe­rek vérét elszívja ez a történet. Üzenem a bankoknak: más kárára gazdagodni főben járó bűn” – mondta el a lapnak Bíró Ica, aki már régebben is felvállalta, hogy maga is komoly hitelcsapdába került.

Kedves bartaim ! Az immhoz lehet csatlakozni ! Minl tbben vizualizaljuk a szp s j dolgokat , valamint tudatosan…

Posted by Bíró Ica I.C.A. Program on 2015. május 16.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik