Szórakozás

Tatár Csilla édesanyjának árulta el először a nagy hírt

A műsorvezető repes a boldogságtól, hogy végre ő is anya lehet, a baba érkezését azonban nem párjának újságolta el elsőként.

Tatár Csilla tegnap jelentette be az örömteli hírt, mi szerint kisbabát vár. A csatornát váltó tévés már túl van az első trimeszteren, de még mindig alig hiszi el, hogy teljesül az álma. Az elmúlt évek megpróbáltatásai, és elvesztett terhessége miatt eddig titkolta várandósságát, de most már, ha akarná se tudná rejtegetni. A műsorvezető elárulta, hogy küzd a terhesség tüneteivel, de egyáltalán nem bánja, csak az lebeg a szeme előtt, hogy hamarosan gyermeke születik, akinek érkezéséről édesanyjának számolt be először.

“Az első pillanatban szinte felfoghatatlan volt az egész. Volt egy megérzésem, hogy van itt nekem valaki, ezért le is mentem a gyógyszertárba egy tesztért. Egyedül voltam otthon, de amikor megjelent a pozitív jel, először meg sem bírtam szólalni. Hihetetlen boldog voltam, fel is hívtam anyukámat rögtön! Alig vártam, hogy elmondhassam a páromnak is, de arra csak este kerülhetett sor, mert vele személyesen szerettem volna ezt a boldogságot megosztani” – mesélte a Blikknek Csilla, aki már töri a fejét a névötleteken, de egyelőre még nem döntöttek párjával.

Szia, szp j vilg!:) A legfontosabb sorok, amiket valaha “paprra” vetettem!http://tatarcsilla.blog.hu/2015/05/18/szia_szep_uj_vilag

Posted by Tatár Csilla on 2015. május 18.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik