Szórakozás

Damu Roland hálás Vajna Timinek

Koczka Máté
Koczka Máté

újságíró. 2015. 05. 19. 21:08

A börtönből néhány hete szabadult színész szerint Timi öt évet vett el az életéből, mégis van mit köszönnie neki.

Damu Roland könyvet jelentet meg a börtönévekről és arról, hogy miért tartja magát ártatlannak. A kötetet felesége, Edina írta és állítótta össze a színész levelei, naplói és jegyzetei alapján. Damu arról is mesél, hogy sokat köszönhet Palácsik – azóta Vajna – Tímeának, akinek bántalmazásáért és megerőszakolásáért három évet töltött börtönben.

“Edina évekig hajnalban kelt, busszal járt dolgozni. Kollégái is nagyon szerették, sajnálták, hogy otthagyja az állását, de most sok időt kell velem töltenie. Éjszakákat dolgoztunk rajta, és minél több időt szerettem volna vele együtt lenni, hiszen a tőlünk elvett három év bepótolhatatlan. Mindent leírtunk az ártatlan meghurcolásom történetéről. Mesélek majd a börtönévekről is, például hogy mit éreztünk, amikor probléma volt Edinának befizetni a villanyszámlát, miközben látta, hogy az a nő, aki engem tönkretett, milliós ruhákat, ékszereket vásárol. Tulajdonképpen a bírósági időszakkal és a börtönbüntetéssel öt évet elvett az életemből Tímea, de valahol mégis hálás lehetek neki, mert megtaláltam életem szerelmét, leendő gyermekeim édesanyját, aki számomra az igazi, örök, önzetlen és szerető nő” – mondta a Blikknek Damu, aki hozzátette: jól érzi magát a szabad életben, visszatér a színpadra, és igazi otthonban, szerető családdal körülvéve élhet.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 1968. április 12.
Mátrai Zsuzsa énekesnő részt vesz az Egy óra Majláth Júliával című műsor felvételén. A műsort húsvét hétfőn mutatják be a Magyar Televízióban Kalmár András rendezésében.
MTI Fotó: Patkó Klári
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.