Szórakozás

Férfiprosti volt Curtis

Majka zenésztársa pénzért is hajlandó volt szexre, egyszer hatszázezret kapott érte.

A férfi prostituáltak életébe is belekóstolt Curtis. A Majkával dolgozó rapper állítja: testét egy Dániában élő magyar lány kőkeményen kihasználta, de rendesen megfizette. A nő állítólag annyira vágyott a barátnőjét megverő Curtisre, hogy rábeszélte: utazzon ki hozzá néhány napra – ő fizei a költségeket, és még hatszázezer forintot is ad neki ajándékba. Mindössze annyit kért: tegye magáévá.

“Szép lassan rátértünk a témára, elkezdtük simogatni egymást, de még mielőtt felizgultunk volna, kérdeztem, hogy hozott-e gumit, mert csak abban vagyok hajlandó szexelni. Erre kivett a táskájából tizenöt darabot! Tizenötöt?! Mondom magamban: Atyaúristen, ha két nap alatt ennyit el kell használnunk, szépen ki kell majd sámfázni engem. (…) Nagy mell, feszes, de nagy fenék, olyan töltöttgalambtest. Hangosan vinnyogott szex közben, fura hangokat adott, nem nyögött, hanem visított. Több pózt is végignyomtunk, majd egymás mellett pihegtünk. Elégedett volt velem, a teljesítményemmel, s ennek hangot is adott. Jó volt, de én kezdtem nagyon furcsán érezni magam. Leesett, hogy akkor kell majd szexelnem, amikor ő akarja, és ez elkezdett bosszantani. Szembesültem vele, hogy kurva lettem” – idézi a Blikk Curtist, aki egyébként nem ítéli el a prostituáltakat.

“Prostituált lettem! Férfi k…va! Így, kimondva, elég szörnyen hangzik. Semmi bajom nincs a prostikkal, sőt! Ugyanakkor azt sohasem gondoltam volna, hogy egyszer majd közéjük tartozom. Nyugi, nem csináltam rendszert belőle, csak egyszeri alkalom volt. Nem tetszett meg a műfaj, nem lettem a mesterség rabja, nem éreztem rá az ízére” – tette hozzá a rapper, akinek annyira nem tetszett a dániai kaland, hogy megkérte megrendelőjét, fél nappal korábban vigye ki a repülőtérre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik