Szórakozás

Egy helyen edz Détár, Pikali és Rékasi

Elég kellemetlen szituáció lenne, ha egyszer összetalálkoznának az edzőteremben.

Hiába próbálja hónapok óta elkerülni Détár Enikő volt férje, Rékasi Károly új párját, Pikali Gerdát, egyre nehezebb a dolga, ugyanis közös konditerembe járnak. Ez az a hűvösvölgyi edzőterem, ahová Rékasi és Détár már akkor rendszeresen jártak, amikor még házasok voltak. A válás után pedig egyikőjük sem akart új helyet keresni.

“Gyakran együtt jöttek, együtt mentek. A különválásuk után persze eltérő időpontban mentek oda. Enikőn látszott, hogy mennyire megviselte őt a válás. Lefogyott, de igyekezett tartani magát. Aztán egyszer azt lehetett látni, hogy Rékasi megjelenik az edzőteremben Pikali Gerdával. Ezen mindenki kiakadt. Először is illene tiszteletben tartania, hogy ez úgymond Détár Enikő „területe”. Nemcsak edz, hanem szoláriumozik is, leül beszélgetni másokkal. Vagyis feltöltődik, amire szüksége volt a válása után. Viszont amióta Rékasi is oda hordja Pikalit, azóta ők hárman vagy a két nő bármikor összefuthat. Tekintettel arra, hogy Détár a Pikalival való találkozás miatt mondott fel a színházban, tudható, hogy nem akar egy légtérben lenni vele. Egy edzőteremben milyen furcsán jön ki, ha a két nő egymás mellett vetkőzne le. Emellett Enikőt itt régóta ismerik, szeretik, nehogy már neki kelljen emiatt máshova járnia” – mondta a Blikk egyik olvasója, aki többször találkozott már a teremben mindhárom színésszel.

Détár Enikő és Rékasi Károly nem tagadták, hogy egy helyre járnak edzeni, azonban állítólag ebből nem csinálnak ügyet. Rékasiék rendszerint kora reggel járnak, és még sosem fordult elő, hogy összefutottak volna. Enikő hozzátette: feleslegesnek tartja, hogy a sportcentrum vendégei közül bárki a védelmébe vegye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik