Szórakozás

Elütötte egy riksa Puskás Petit

A színész a betonra esett a biciklijével, miután egy riksa elsodorta a Király utcában.

Bár van jogosítványa, Puskás Peti többnyire biciklivel szeli a várost, nem csak a tekerés sportértéke hanem időhatékonysága miatt is. A színész már többször megtapasztalta a budapesti kerékpáros közlekedés hátrányait, az eddigi egyik legdurvább eset pénteken késő este történt vele.

Éppen a belvárosi Király utcában tekert, amikor egy figyelmetlen riksa lesodorta az útról, és a betonra zuhant. A turisták kedvelt közlekedési eszközének vezetője azonban nem törődött a balesettel, meg sem állt, hogy segítsen a szüleitől 30 évesen elköltözött Petinek.

“Szeretném megköszönni annak a három srácnak, akik a telefonaló riksás helyett felsegítettek a betonról miután letolt a Király utcában. Annyit mondott, hogy nem direkt volt, igazán rendes volt tőle. Szerencsére nem sérültem meg komolyabban, de kicsin múlott, hogy nagy legyen a baj, mert az arccal estem a betonra. Csak azért meséltem el ezt, mert szeretném felhívni a nem autóval közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak betartására” – mondta Peti, akinek a kerékpárja viszont javításra szorul a baleset után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik