Szórakozás

Tönkretették Pikali és Rékasi nyaralását

Exférje nem engedi Pikali Gerdának és párjának, hogy közös gyermekeikkel utazzanak külföldre.

Pikali Gerda és Rékasi Károly együtt szerettek volna vakációzni előző házasságukból való fiaikkal, ám a tengerparti tervekből nem lesz semmi. Rékasi a saját fiával, Zsigmonddal, és Pikali két fiával, Marcival és Barnival szeretett volna elutazni, de a színésznő elvált férje, Géza – aki Rékasi SMS-étől is kiakadt – nem egyezik bele a közös nyaralásba, nem írja alá a srácok útlevelkérelmét.

“Úgy tervezték, hogy elviszik mindhárom srácot a tengerhez nyaralni az iskolaszünetben. Csakhogy Gerda exe nem akarja ezt a közös nyaralást. A fiúk útleveléhez szükséges beleegyező nyilatkozatot sem írja alá, odáig el sem jutottak. Nem is értem, hogy miért, hiszen Károly fia, Zsigmond is nagyon jól kijön Marcival és Barnival” – mondta a Blikknek a pár egy közeli ismerőse, aki hozzátette: Pikali nagyon szomorú, hogy fiainak nem adhatja meg a tengerparti nyaralás élményét, de egyszerűen nem tud mit tenni.

Az egykori házaspár egyik tagja sem kívánt nyilatkozni. Pikali nem cáfolta az értesüléseket, ám hangsúlyozta, hogy a magánéletét nem a nyilvánosság előtt akarja rendezni. A Blikk ezzel együtt úgy tudja: amennyiben a helyzet nem változik, s Gerda volt férje nem együttműködő a gyerekek érdekében, ismét bíróság elé kerülhet a fiúk elhelyezésének ügye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik