Szórakozás

Komoly autóbalesetéről vallott a TNT

Dobrády Ákos és Inti autója évekkel ezelőtt totálkárosra tört egy balesetben, a fiúk csodával határos módon úszták meg súlyos sérülés nélkül.

Az öt év után újra összeálló TNT tagjai a péntek esti Frizbiben elevenítettek fel egy múltbeli szörnyű balesetet. A zenekar legaktívabb időszakában sokszor keddtől vasárnapig Dobrády Ákos és Inti autóval járták az országot, egy sofőr vitte őket. Egy alkalommal ónos eső után ültek autóba, majd lecsúsztak az útról.

“Az volt a szerencsénk, hogy a 4-es úton nincs sok fa és oszlop, csak nagyon mély árok. Amikor szeltük keresztül az országot, nagyon sok fellépésre lendületesen haladtunk, de itt éppen hajnalban nyolcvan kilométeres sebességgel mentünk hazafelé. Arra nem számítottunk, hogy előtte egy órával leesett az ónos eső, és megfagyott az aszfalt. Az akkori tour managerük és sofőrünk, aki egyébként nagyon jó sofőr volt, mindig biztonságban éreztük magunkat mellette, elengedte a kormányt, feltette a kezét, és mondta, hogy ‘gyerekek, kapaszkodó’. Én ordítottam hátra az Intinek, aki az igazak álmát aludta hogy ébresztő. Átfordult többször az autó, de úgy éreztem, hogy sosem lesz ennek vége. Majd megállt, de akkor már roncsként” – mondta a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban Dobrády, aki hozzátette: Inti harminc-negyven métert repült a kocsiból.

Inti nagy szerencséje volt, hogy nem volt bekötve az autóban, hiszen a vezetőülés pont arra a helyre fúródott be teljesen, ahol ő ült. A srácok kisebb karcolásokkal megúszták, mentőt hívtak, de kórházba sem szállították őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik