Szórakozás

Diszkóban verték meg Kállay-Saunders Andrást

Koczka Máté
Koczka Máté

újságíró. 2015. 05. 16. 06:14

Újabb szórakozóhelyi balhéba keveredett az énekes. Egy bokszoló úgy megütötte, hogy földre került.

Kállay-Saunders Andrást leütötték a BOB nevű V. kerületi szórakozóhelyen. Az eset a mosdó előterében történt, ahol egy igazolt bokszoló belekötött Saundersbe, és technikai tudásával visszaélve akkora ütést mért az énekes fejére, hogy az összeesett. A Blikknek nyilatkozó szemtanú arra lett figyelmes, hogy egy alacsonyabb termetű, kisportolt alkatú fiú szemben áll az énekessel, eltorzult arccal üvölt neki valamit, majd egy jól irányzott ütéssel a földre küldi. Ezután mint aki jól végezte a dolgát, kiment a mosdóból, míg András a földön maradt.

“Én oldalt álltam ennek a bokszolónak. Nagy volt körülöttem a lökdösődés, s láttam, hogy felém üt a fiú, és az államat súrolta az ütés. A földre azért estem, mert a betóduló kidobók ellöktek” – mondta a Blikknek Kállay, aki először bagatellizálta a történteket, és azt mondta, csak meglökték a szórakozóhely mellékhelységében, és nem is esett el. Akkor árult el pár részletet, mikor szembesítették a szemtanú által elmondottakkal.

A rendőrséget csak azért nem értesítették, mert a megasztáros kifejezetten kérte, hogy ne tegyék.

Egy verekedés miatt egyébként már folyik eljárás Kállay-Saunders András ellen. Fél évvel ezelőtt ugyanis a Hajógyári-szigeten állítólag többeknek komoly sérülést okozott, a rendőrségi nyomozás még folyik.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.