Szórakozás

Diszkóban verték meg Kállay-Saunders Andrást

Újabb szórakozóhelyi balhéba keveredett az énekes. Egy bokszoló úgy megütötte, hogy földre került.

Kállay-Saunders Andrást leütötték a BOB nevű V. kerületi szórakozóhelyen. Az eset a mosdó előterében történt, ahol egy igazolt bokszoló belekötött Saundersbe, és technikai tudásával visszaélve akkora ütést mért az énekes fejére, hogy az összeesett. A Blikknek nyilatkozó szemtanú arra lett figyelmes, hogy egy alacsonyabb termetű, kisportolt alkatú fiú szemben áll az énekessel, eltorzult arccal üvölt neki valamit, majd egy jól irányzott ütéssel a földre küldi. Ezután mint aki jól végezte a dolgát, kiment a mosdóból, míg András a földön maradt.

“Én oldalt álltam ennek a bokszolónak. Nagy volt körülöttem a lökdösődés, s láttam, hogy felém üt a fiú, és az államat súrolta az ütés. A földre azért estem, mert a betóduló kidobók ellöktek” – mondta a Blikknek Kállay, aki először bagatellizálta a történteket, és azt mondta, csak meglökték a szórakozóhely mellékhelységében, és nem is esett el. Akkor árult el pár részletet, mikor szembesítették a szemtanú által elmondottakkal.

A rendőrséget csak azért nem értesítették, mert a megasztáros kifejezetten kérte, hogy ne tegyék.

Egy verekedés miatt egyébként már folyik eljárás Kállay-Saunders András ellen. Fél évvel ezelőtt ugyanis a Hajógyári-szigeten állítólag többeknek komoly sérülést okozott, a rendőrségi nyomozás még folyik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik