Szórakozás

Rendőrök kapcsolták le Jollyt

A mulatós előadó Horvátországban került összetűzésbe a helyi rendőrséggel.

Jogosítvány és minden papír nélkül vezetett Jolly Horvátországban, amikor új társával, a szintén mulatós előadó Palikával forgatták első közös videoklipjüket. A srácok éppen jelenetben voltak, amikor nagy gázzal elindultak a stábtól egy luxusautóval, ám még mielőtt visszafordulhattak volna hozzájuk, lekapcsolták őket a horvát rendőrök.

“Fel voltunk öltözve a kliphez a megfelelő ruhába, semmiféle irat nem volt nálunk, se személyi igazolvány, se passport, se pénz. Sőt, az autó nem a miénk, hanem egy kedves producer társunk autója, aki kölcsönadta. Azt sem tudtuk, hogy hol vannak az autónak az iratai. Megállítottak minket a horvát rendőrök, akik elég szigorúan néztek ránk, hogy kik vagyunk, mit csinálunk. A biztonsági övünk sem volt bekapcsolva a klip végett. Kiszállítottak minket, mert azt hitték hogy autótolvajok vagyunk, és be akartak vinni minket a horvát őrsre” – mesélte a Mokkában Jolly, aki zenésztársával együtt végül egy helyi idegenvezető segítségével menekült meg a büntetéstől és a fogdától.

Az őket kérdező egyik műsorvezető, Czippán Anett számára azonban nem volt menekvés Palika elől. A mulatós énekes egy vörös rózsával készült régi kedvencének, és váratlanul arra is megkérte, hogy táncoljanak egyet a stúdióban. Anett először megszeppenve nézett a szürreális szituációba csöppenve, de aztán bevállalta a táncot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik