Szórakozás

Olimpikont jegyzett el Feke Pál

Ez volt a legromantikusabb lánykérés, amiről Gyenesei Leila valaha álmodott.

Másfél éves ismeretség után a napokban Feke Pál megkérte Gyenesi Leila kezét. A hírt a csinos olimpikon osztotta meg a világgal a Facebookon.

“Menyasszony lettem. A legcsodálatosabb, a legromantikusabb lánykérés, amiről valaha álmodhattam! Köszönöm szerelmem, hogy engem választottál társadnak” – írta a közösségi oldalra Leila, akit musicalszínész kedvese állítólag Szentendrén, a Dunaparton kocsikázva kért feleségül.

“Hihetetlenül boldogok vagyunk, szinte lángol a szerelem köztünk. Nagy lépés volt ez a közös életünkben, és egy rendkívül fontos állomás. Örök, felejthetetlen emlék lesz, hogy romantikus környezetben kértem meg Leila kezét” – erősítette meg a lánykérés tényét a Borsnak Feke.

A musicalszínész és a világbajnok öttusázó elsőként tavaly márciusban számoltak be arról, hogy egy párt alkotnak. Feke Pál novemberben pedig már előre megjósolta, hogy Leila lesz a felesége. Egy interjúban elmondta: kétszer is elmentek egymás mellett, csak a harmadik véletlen találkozásnál szólították meg egymást.


Fotó: ezustrozsabal.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik