Szórakozás

Hamis mobil miatt jelentették fel VV Vikit

A valóvilágos állítólag úgy sózta el a hamis telefont, hogy a vevőnek nem volt lehetősége megvizsgálni. Viki nem emlékszik ilyesmire.

Kellemetlen helyzetbe került VV Viki, akiről azt állítják, hogy egy hamis mobiltelefont adott el igaziként. A Blikk mai cikke szerint egy hirdetésre jelentkezve került kapcsolatba a vevővel, és azt mondta neki, hogy az édesapjának van egy kicsit hibás Samsung Galaxi S5 típusú telefonja, amit alig egy hónappal azelőtt vett 190 ezer forintért. Elmondta, hogy garancia van a telefonon, de mivel ő nagyon elfoglalt, nem akar azzal foglalkozni, hogy visszacserélteti, inkább megszabadulna tőle 40.000 Ft-ért. A beszámoló szerint az egykori valóságshow-hős házhoz ment, de már előre telefonon figyelmeztette a vevőt, hogy maximum három perce van az adásvételre, mert rohannia kell.

“Eleve késett két órát, úgyhogy már sötétben érkezett. Én éppen lázas beteg voltam, leszaladtam, beültem a kocsijába, amiben nem volt világítás. Ideadta a telefont, azt mondta, rohannia kell, de ha bármi gond van, hívjam. Amikor felértem, már azonnal láttam, hogy át lettem verve. Ez ugyanis egy gagyi hamisítvány, kétezer forintot sem ér. A hozzáadott garancialevélen pedig egy olyan karcagi cég pecsétje van, ami két éve megszűnt” – mondta a Blikknek Sz. Zsolt L., aki ezután állítólag már hiába tárcsázta Vikit, ezért feljelentést tett a XVI. kerületi rendőrkapitányságon csalás miatt.

Viki nem először került hasonló szituációba. Tavaly szeptemberben egy lopott iPhone készüléket adott el valakinek. Akkor azzal magyarázta a helyzetet, hogy ő is átverés áldozata lett. Ezúttal csak a Hír24-nek reagált a történtekre.

“Sajnos találkoztam a hírnév árnyoldalával. Tavaly már belekerültem egy hasonló szituációba, és kizártnak tartom, hogy ilyen eset most előfordult volna. Nem emlékszem az illetőre, és nagyon kellemetlenül érint a téma. Meg fogom tenni a jogi lépéseket, hiszen a nyilatkozó kellemetlen helyzetbe hoz, rágalmaz és rontja a hitelességemet. Egyúttal elnézést kérek a szüleimtől, hogy ilyen helyzetbe hozom őket” – mondta VV Viki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik